fredag 14 januari 2011

postheadericon Fredagsmys!

Idag har jag haft en lagom slapp dag.
Vaknade runt nio och stack efter en liten frukost iväg till banken.
Tänkte starta ytterligare ett sparkonto. Eller ja ett sparkonto där jag absolut inte får nalla i från :P Till skillnad från det jag redan har ;)
Hade även ett så kallat depåkonto som jag inte hade en aning om vad det var för något... O man känner ju sig sådär måttligt smart när man kliver in på banken. Plötsligt är det som om man är med i Lyxfällan och personen bakom disken kollar på en som om man är dum i huvudet. "Vadå har du inte koll på det här?? Det handlar faktiskt om din EKONOMI!"... Inte för att dem säger så... Dem är oftast väldigt tålmodiga och förklarar.... Men det är sällan man förstår vad dem pratar om...

Sen när jag var klar med förnedningen på banken stack jag till systemet och köpte en flaska rött och en flaska sött mousserande som heter Nivole. Kan rekomenderas till fruktiga desserter.
Efter systemet gick jag till Oldsbergs ostaffär där det blev en massa smått och gott. Jag och sambon ska nämnligen ha en riktig myskväll på söndag när han kommer hem efter jobb :)

1 kommentarer:

Dessi sa...

Mums! Jag vill också... dricka.

OM MIG

Eva
En kock som är nyfiken på det mesta här i livet. Skrattar gärna och mycket. Allting utspelar sig för det mesta i Viken med omnejd där ovanstående bor med sambo och flera dussin kokböcker. Skriver helst om vad som helst.
Visa hela min profil