onsdag 5 maj 2010

postheadericon Lite ledighet

Idag har jag verkligen tagit tillvara på min ledighet tycker jag.
Började med att sticka in till stan och färga och klippa håret. Massa skratt hos frisören när vi pratade om diverse fobier :)
Sen gick jag en liten runda på stan och insåg att jag verkligen inte varit i stan på flera månader... Massa nytt i butiker och mycket som hänt. T.ex. upptäckte jag att Mango hade en avdelning inne på MQ... Inte alls fel.

Köpte ett par svarta ballerina med ankelrem inne på Scorett och så blev det ett snyggt armband i silver.
Funderade över skomodet när jag stod där inne. Jag gillar de rådande trenderna med höga klackar, lite platå, dragkedjor, nitar osv. Men när man såg hylla efter hylla med dessa skor så kände det som att man hade kommit till en butik där strippor köper sina arbetskläder... Gäller att matcha dessa klackar med rätt outfit. Helst inte en stringbikini....

Köpte även lite grejer att pynta med utanför dörren. En liten "sten" som det stod välkommen på i ett material som såg ut lite som bettong. Sen blev det ett litet hjärta i samma material :)

När shoppingturen var avklarad gick jag in på Papi och hälsade på. Åt en liten pasta och sen vidare till Gastronomibutiken. Snackade lite skit med Micke och köpte en baguette och ett frukt- och nötbröd som visade sig vara riktigt gott.
Sista stoppet var fiskbutiken där det blev en hel röding.
Eftermiddagen har sedan mest tillbringats i soffan med datorn där jag kollat på TV-serier.
Framåt kvällen gick jag sen en promenad och njöt av en varm vårkväll.
Filip kom hem efter träningen vid halv nio och då väntade svensk kokt nypotatis, örtbakad röding och örtsås.
En härlig dag helt enkelt :)

0 kommentarer:

OM MIG

Eva
En kock som är nyfiken på det mesta här i livet. Skrattar gärna och mycket. Allting utspelar sig för det mesta i Viken med omnejd där ovanstående bor med sambo och flera dussin kokböcker. Skriver helst om vad som helst.
Visa hela min profil